Tom Vink

Hey! Leuk dat je momenteel mijn website bekijkt! 

Ik zal mezelf even voorstellen. Ik ben Tom Vink, voormalig topsporter en horecatijger. Pasgeleden heb ik het besluit genomen om het roer volledig om te gooien. Ik wilde graag meer uit het leven halen en dingen doen die ik echt leuk vind. En dat is gelukt! Momenteel ben ik werkzaam als Consultant Supply Chain bij Extra Talent en help ik werkgevers en werknemers om de juiste match te maken voor een langdurige samenwerking. 

Tijdens mijn laatste periode in loondienst werd het me allemaal steeds duidelijker. Ik haalde geen plezier, energie en voldoening uit mijn werk. Ik moest echt iets anders gaan doen! Maar wat? Ik ben met mezelf aan de slag gegaan en ben me gaan verdiepen in persoonlijke ontwikkeling en loopbaanbegeleiding. Ik stond immers op een kruispunt in mijn leven. Blijf ik doen wat ik al jaren doe of ga ik voor een compleet nieuwe uitdaging? 

Ik kan je vertellen, het werd een grote ontdekkingsreis! Onderweg ben ik mezelf een aantal keren flink tegengekomen. Al snel merkte ik dat de juiste keuzes niet zomaar even gemaakt waren. Ik wist heel goed wat ik niet wilde, maar wat wilde ik dan wel? Hoe ziet mijn ideale baan eruit? Wat is voor mij nou echt belangrijk? Waar krijg ik energie van? En wanneer is goed, goed genoeg? Uiteindelijk ging het lichtje branden! Ik besefte dat ik anderen wilde helpen met het maken van een vervolgstap in hun carrière, omdat ik zelf heb ervaren hoe lastig het kan zijn. Zo ontstond de website: Ideale Baan Vinden.nl 

Misschien herken jij dit ook wel. Ergens tussen je 25ste en 35ste levensjaar ga je nadenken over je carrière; Is dit het nou? Doe ik wel wat ik leuk vind? Moet ik dit echt nog zoveel jaar volhouden? En wie houd ik nou eigenlijk voor de gek?

‘Ik help je bij het vinden van jouw ideale baan’

Op zoek naar de ideale baan?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks tips en adviezen om jouw ideale baan te vinden. Tevens ontvang je bij inschrijving korting op online cursussen en e-books.