Thuis studies & Cursussen

Wil je een carrièreswitch maken? Wellicht is het dan verstandig om jezelf om te scholen. Check hier het diverse aanbod van thuis studies en maak een vliegende start. Met een gekwalificeerd diploma vergroot je jouw kansen op een felbegeerde baan.

Bovendien hoeft studeren tegenwoordig niet duur te zijn. Momenteel gelden er namelijk een aantal tijdelijke kortingen op thuis studies, bij aanbieders als LOI, NHBO en NHA. Als leuk extraatje kun je gemaakte studiekosten ook nog eens terugvragen bij de belastingaangifte.

* Vind je het moeilijk om keuzes te maken en heb je geen idee welk beroep het beste bij je past? Dan is de cursus ‘Vind Je Ideale Baan‘ echt iets voor jou! Deze cursus is voor iedereen die op zoek is naar een baan die ECHT bij je past.

LOI Thuis / Klassikaal studeren

LOI Hogeschool, groot in HBO-onderwijs

De LOI maakt hét verschil in opleiden door kwalitatief hoogwaardig onderwijs toegankelijk te maken voor iedereen. Met een opleiding bij LOI kies je voor kwaliteit. De LOI biedt opleidingen en cursussen voor ieders ambitie. Van volledige MBO-, HBO- of masteropleidingen tot beroepsgerichte cursussen. 

Bovendien kun je deze opleidingen als thuisstudie of klassikaal volgen. Welke methode je ook kiest, je bent altijd verzekerd van persoonlijke begeleiding door docenten uit het werkveld van je studie. Niet voor niets is de LOI een van de bekendste opleiders van Nederland met jaarlijks bijna 100.000 studenten.

Bij LOI haal je snel een erkend diploma. In welke richting wil jij doorgroeien? Vind een opleiding die bij je past en maak een goede start in je nieuwe carrière. 

Check hier alle mogelijkheden:

NHBO Thuis / Klassikaal studeren

Kies voor een klassikale avondopleiding van NHBO en behaal een erkend diploma!

Gemakkelijk en snel studeren, naast je baan, gezinsleven of andere activiteiten. Dat is flexibel studeren volgens NHBO. Een thuis studie biedt je alle mogelijkheden om je eigen tijd in te delen en te studeren waar en wanneer het jou uitkomt. Jouw online leeromgeving en docent zijn dan ook altijd beschikbaar.

Liever klassikaal aan de slag? Dat kan ook! Eens per week ga je een ochtend, middag of avond naar de les. Verder neem je de lesstof door wanneer het jou uitkomt; thuis of onderweg. Je waardevolle diploma haal je al binnen een paar weken! 

Maak snel kennis met de professionele opleidingen van het NHBO! Klassikaal en praktijkgericht onderwijs voor volwassenen
Meer dan 300 Thuiscursussen met Erkend Diploma! Nu met Gratis Module "Starten als Ondernemer"

NHA Thuis studies

Studeren en/of leren bij NHA betekent dat je een volgende stap zet in je leven. NHA beschouwt het als een grote eer om je hierbij te begeleiden. Wil je een online cursus volgen? Of liever met lesmateriaal? Het kan allebei! 

Daarnaast is een opleiding van NHA bijzonder efficiënt. Je bent geen tijd kwijt met reizen en kunt comfortabel thuis studeren wanneer het jou uitkomt. Je bent volledig vrij om te leren.