Postbezorger worden

Ben je op zoek naar een flexibele parttime bijbaan of wil je leuk bijverdienen? Wil je een baan zonder stress, waarbij je aan het einde van de dag nog voldoende energie over hebt voor andere dingen? Dan is een baan als postbezorger wellicht iets voor jou. 

Als postbezorger werk je 2 tot 5 uur per dag in je eigen buurt. Je betekent echt iets voor de mensen op straat, waar je veel contact mee hebt. Ook voor de verzender ben jij van onschatbare waarde. Jij regelt namelijk dat de post goed bij de ontvanger komt. 

Ben jij zo’n type die graag lekker buiten wil zijn? Vind je het heerlijk om veel te bewegen? En vind je het fijn om dicht bij huis te werken? Twijfel dan niet langer en ga aan de slag als postbezorger. 

Vanaf het moment dat je als postbezorger over straat gaat, zul je merken dat de mensen nog vriendelijker tegen je zijn. Bovendien is een baan als postbezorger goed te combineren met een studie, hobby of kinderen 

Werken bij PostNL

Werken bij postNL is dé vacature site voor flexibele parttime banen van 3 uur tot 25 uur per week. Op basis van je postcode kun je snel zien of er voor jou een vacature in de buurt beschikbaar is. Je CV uploaden is niet nodig, via een online vragenlijst bepaalt PostNL direct of je geschikt bent.

PostNL zorgt er al 20 jaar voor dat de post betrouwbaar en bereikbaar is in Nederland. Als medewerker van PostNL lever je dus een belangrijke bijdrage. Je ondersteunt miljoenen klanten in hun dagelijkse leven met producten en diensten die hun leven makkelijker maken. Iedere collega is daarbij belangrijk.

PostNL is goed voor haar personeel. Daarom creëren ze een aantrekkelijke en veilige werkomgeving waarin medewerkers zich thuis voelen en tot hun recht komen. Iedereen wordt gelijk behandeld, ongeacht huidskleur, afkomst, of geaardheid. Daarnaast stimuleren ze medewerkers om zichzelf te blijven ontplooien, groeien en werken aan hun eigen toekomstperspectief. 

Werken bij PostNL heeft een heleboel voordelen. Zo is er bijvoorbeeld een online leerplatform waar je allerlei cursussen vindt.