Op deze manier ga jij eindelijk je droombaan vinden!

Ben jij op zoek naar je droombaan, maar loop je vast in je zoektocht? Ervaar je negatieve gedachtes of heb je een gevoel van onzekerheid, keuzestress, ongeduld of afwijzing? Dat kan ik goed begrijpen. Het vinden van je droombaan is een namelijk een moeilijk proces. Veel mensen vinden het lastig om een baan te vinden die écht bij ze past. Ze zien door de bomen het bos niet meer en kunnen geen knopen doorhakken. Herkenbaar? Gelukkig is er nu een oplossing! 

Pasgeleden heb ik namelijk de cursus ‘Vind Je Ideale Baan‘ gevolgd. En met succes! Door middel van deze cursus ga je op zoek naar een baan die ECHT bij je past en ga jij je droombaan zeker vinden! 

Tijdens de cursus maak je een persoonlijke ontwikkeling door. Je leert om keuzes te maken met je hart en ontdekt je passies en talenten. Ook leer je om twijfel om te zetten in kracht en bereid je je voor op de overstap naar jouw droombaan. Ben je benieuwd naar de inhoud van deze cursus?
Check hier de uitgebreide review

Online Cursus Vind Je Ideale Baan

De online cursus Vind je ideale baan is er voor iedereen die op zoek is naar zijn of haar droombaan. Deze cursus is vergelijkbaar met een aantal sessies bij een loopbaancoach, maar dan online. 

De cursus duurt 10 weken. Tijdens deze 10 weken ontvang je iedere week een e-mail met informatieve artikelen, theorie en opdrachten. Door het lezen van de theorie en het maken van de opdrachten kom je tot inzichten. Stapsgewijs vallen steeds meer puzzelstukjes in elkaar en word je in staat gebracht om jouw droombaan te vinden en deze vervolgens te realiseren.  

Tijdens de cursus word je begeleid door een professionele coach met gekwalificeerde diploma’s. Zijn succesformule heeft inmiddels meer dan 15.000 mensen geholpen! 

Momenteel geldt er een tijdelijke bonus op de cursus, waardoor je slechts
€ 49,- betaald. Dat is vele malen goedkoper dan een aantal sessies bij een loopbaancoach. Waarom zou je het niet proberen? 

Bovendien ontvang je bij aanschaf van deze cursus tijdelijk 3 gratis e-books t.w.v € 75. Deze e-books ondersteunen de inhoud van de cursus en staan vol met interessante artikelen omtrent persoonlijke ontwikkeling.